We are family!

We are family!

“We zijn precies een familie”

Gwenaëlle is een oude bekende bij De Stroomlijn. Vijf jaar geleden heeft ze er al eens gewerkt en nu is ze opnieuw klantenadviseur sinds 19 april 2022. “Ik deed de job heel graag. Er was geen enkele job die me zo lag als bij De Stroomlijn. Vandaar dat ik terug ben gekomen.”

“Ik heb De Stroomlijn via een jobbeurs leren kennen. De job van klantenadviseur voor Fluvius, FARYS en De Watergroep sprak me aan omdat communicatie zo belangrijk is in je functie. Ik praat dan ook graag en hou ervan om met mensen bezig te zijn. Als klantenadviseur help ik klanten telefonisch bij problemen of met online aanvragen voor bijvoorbeeld een elektriciteits- of gasaansluiting. De positieve feedback van klanten kan mijn dag echt maken. Het is altijd leuk om bevestiging te krijgen dat je hen kordaat en vriendelijk geholpen hebt.”

Supervriendelijke collega’s

“De sfeer op de vloer is heel aangenaam. De collega’s zijn supervriendelijk, het is precies een familie. Het is ook een geruststelling dat er een floorwalker rondloopt om je te helpen indien nodig.”

Mogelijkheid om door te groeien

“Wat ik ook positief vind is dat je doorgroeikansen krijgt. Je kan bijvoorbeeld floorwalker of trainer worden. Ik zou zelf heel graag trainer worden. Momenteel vind ik me echter nog niet ervaren genoeg. Als ik ervoor ga, wil ik me eerst zekerder voelen.”

Goeie work-lifebalance

“Ik zie het als een groot voordeel dat ik zo dicht bij huis werk. Ik woon maar op vijf minuutjes van De Stroomlijn en mijn dochter gaat hier rechtover naar school. Hierdoor ervaar ik niet veel stress voor en na het werk. Ook als het om je shiften gaat is er een goeie work-lifebalance. Als je een dag de late shift hebt en dat komt niet goed uit, kan je onderling wisselen. En er wordt ook rekening mee gehouden met je wensen bij de planning. En ook niet onbelangrijk: ik vind dat we heel goed betaald worden.”

Menselijke werkgever

“De Stroomlijn is een heel menselijke werkgever. Mijn leidinggevende Nancy heeft veel begrip voor jou als persoon en zoekt mee naar oplossingen, ook als je privéproblemen hebt. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt en z’n job optimaal kan uitvoeren.”

Wil je ook Stroomlijner worden? Bekijk hier alle vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten