Stroomlijners zetten zich in voor het goede doel

Stroomlijners zetten zich in voor het goede doel

De Stroomlijners hebben het hart op de juiste plaats. Jullie engageren zich met volle overtuiging voor verschillende goede doelen. Bekijk hier de goede doelen per vestiging.

1. Ieper

Na de moeilijke coronaperiode hebben de Stroomlijners van de vestiging in Ieper samen besloten om zichzelf dit jaar als goed doel te nemen. Ze hebben via allerlei inzamelacties, zoals het aanbieden van lekkernijen, een leuk dansfeest in een zaaltje met dj georganiseerd voor alle medewerkers van Ieper samen met hun partners.  Dit feest ging door op 24 september. 

2. Hasselt

De Stroomlijners uit Hasselt zijn al het hele jaar bezig met het verkopen van zelfgemaakte pasta, kerstpakketten en paasmandjes, en organiseerden een soepactie, tombola, valentijnsactie… De opbrengst hiervan gaat naar Kleine Ella: een vzw die kosteloos baby’s fotografeert op de afdeling neonatologie of NICU.

3. Mechelen

In de vestiging Mechelen steunen de Stroomlijners twee goede doelen. Enerzijds is er vzw Kleine Held: een organisatie die gratis startpakketjes en fotoreportages aanbiedt aan ouders van prematuren en zieke pasgeborenen. Ze zamelen hiervoor geld in via een winkeltje met snoep, dekens, bestekjes, drank, Sinterklaaspakketjes, pastaverkoop, etc.

Ook verlenen ze steun aan de nachtopvang van CAW Antwerpen. Ze organiseren zowel een winteractie als een zomeractie. De opvang geeft door wat ze nodig hebben en de eerste inzameling zal aflopen op 16 november. De spullen worden daarna naar de opvang gebracht.

4. Alle vestigingen samen

Alle Stroomlijners zamelden diverse spullen in voor Oekraïne. Denk aan medisch materiaal, jassen, dekens, droge voeding, …


Bekijk alle nieuwsberichten