Stroomlijner Scherson vertelt over de passie voor zijn job

Stroomlijner Scherson vertelt over de passie voor zijn job

“Het leukste aan mijn job is de afwisseling”

Scherson is al 15 jaar aan de slag bij De Stroomlijn in Hasselt. “De uitdaging maakt dat ik hier al zo lang werk. En de mogelijkheden om door te groeien.”

“Ik ben nu sinds twee jaar trainer en wie weet wat de toekomst brengt. Ik vind het heel uitdagend dat je bij De Stroomlijn jezelf kan blijven ontwikkelen.” Ook de afwisseling ziet Scherson als een groot pluspunt. “Ik hou van de afwisseling tussen bellen en training geven. Ik vind het leuk om mensen te zien groeien in hun job, en om collega’s iets bij te leren. Ik leer zelf ook graag bij.”

Zijn collega’s zijn enorm belangrijk voor Scherson. “De sfeer maakt het leuk om naar het werk te komen. En als je ergens mee vastzit, helpen we elkaar.”

Scherson woont op wandelafstand van de vestiging in Hasselt en ziet dit absoluut als een voordeel. “Als ik in de keuken mijn gordijnen opendoe, zie ik De Stroomlijn. Ik kan dus te voet naar het werk.”

Naast het werk besteedt Scherson graag tijd aan zijn hobby’s. En daar heeft hij dankzij de goede work-lifebalance alle tijd voor. “Als je werkdag gedaan is, is je werk ook echt af: je neemt het niet mee naar huis. Hierdoor heb ik tijd voor mijn hobby’s. Ik schrijf bijvoorbeeld romantische verhalen. Ik heb al twee boeken geschreven en nu wil ik een boek verkopen aan een uitgeverij.”

De werkzekerheid bij De Stroomlijn tot slot is ook iets waar Scherson veel belang aan hecht. “Doordat ik een vast contract heb, kon ik een appartement kopen. Daarnaast kan ik onbezorgd geld spenderen aan gezelligheid, zoals eens iets gaan eten of drinken.”

Zelf ook Stroomlijner worden?
Check dan onze meest recente vacatures!


Bekijk alle nieuwsberichten