Stroomlijner Sarah werkte voordien bij Delhaize, maar had zin in iets nieuws

Stroomlijner Sarah werkte voordien bij Delhaize, maar had zin in iets nieuws

“De complimentjes van de klanten maken mijn dag”

Stroomlijner Sarah besloot na tien jaar aan de kassa bij Delhaize dat het tijd was voor iets anders. Ze switchte naar De Stroomlijn en is hier ondertussen al viereneenhalf jaar trotse Stroomlijner. “Ik wou wel nog steeds contact hebben met klanten, want ik help graag mensen.”

Compliment van de dag

“Het is vooral een erg gevarieerde job. Aan het begin van de dag weet je nooit hoe de klanten gaan zijn en welke vragen je gaat krijgen. Ik krijg energie als de klant na het gesprek zegt dat ik hun dag weer goed gemaakt heb, dan is mijn dag ook gemaakt. Ik krijg regelmatig een complimentje dat ik hen goed geholpen heb. Een compliment dat me altijd zal bijblijven, is: ‘Jij hebt je plaatsje in de hemel wel verdiend.’ Ik kreeg toen echt een krop in de keel.”

Toffe sfeer

“De collega’s maken dat ik graag kom werken. Er wordt gezorgd voor een toffe sfeer door onder andere traktaties bij verjaardagen, uitstapjes… Mijn mooiste herinnering tot nu toe was Halloween tijdens mijn eerste jaar. Je kon toen stemmen wie het mooist verkleed was en ik kwam als winnaar uit de bus.”

Trainer worden

“Je krijgt hier ook doorgroeikansen. Je kan bijvoorbeeld floorwalker of trainer worden. Ik zou graag trainer worden in de toekomst. Ik krijg zelf trouwens nog altijd opleiding. We worden up-to-date gehouden als er dingen veranderen of er iets nieuws bij komt. Zo blijf je altijd op de hoogte. En ook op de vloer is er altijd iemand beschikbaar. Er is een floorwalker op wie je beroep kan doen tijdens je calls als je vragen hebt. Die komt je dan tijdens je gesprek verder helpen. “

Iedereen gelijk

“De Stroomlijn is een betrouwbare werkgever. Als er iets is, kan je altijd bij iemand terecht. Ze behandelen je ook niet als een ondergeschikte, iedereen is hier gelijk. Dat vind ik enorm positief. Wat ik tot slot ook nog een enorm pluspunt vind, is het thuiswerk: ik werk drie dagen thuis.”

Wil je ook Stroomlijner worden? Bekijk hier alle vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten