Stroomlijner Pauline over haar job als klantenadviseur

Stroomlijner Pauline over haar job als klantenadviseur

“Ik heb mijn collega’s tijdens corona gemist. Ik hou ervan om eens te babbelen en mijn hart te luchten”

Pauline werkt bijna vier jaar bij De Stroomlijn in Ieper als klantenadviseur. Ze vertelt waarom ze zo’n trotse Stroomlijner is.

Hoe ben je bij De Stroomlijn terechtgekomen?

“Dat was via een stage tijdens m’n opleiding Kantoor – Klantendienst. Samen met een klasgenoot ben ik er meteen na school gestart.”

Waarom ben je er na je stage blijven hangen?

“Sowieso door de collega’s. De sfeer op het werk is heel goed. Ik heb hen tijdens corona dan ook hard gemist. Ik vind het leuk om eens te babbelen en mijn hart te luchten.”

Wat vind je het leukste aan je job?

“De variatie: het is nooit hetzelfde. Je moet ook een beetje psycholoog zijn af en toe, want klanten kunnen al eens emotioneel reageren aan de telefoon. Ik hou ervan om mensen te helpen en ervoor te zorgen dat ze content zijn.”

Krijg je ook begeleiding tijdens je werk?

“Ik heb eerst een week opleiding gekregen tijdens mijn stage, en toen ik er officieel begon heb ik die opleiding nog eens gevolgd. In het begin word je ook opgevolgd door je coach die je gesprekken volgt en je bijstuurt. Ik zie dat zeker niet als controle. Ze doen dat net om je te helpen. Sowieso is er altijd een floorwalker op de vloer bij wie je terechtkan met je vragen tijdens telefoongesprekken. Je moet dan gewoon even je hand in de lucht steken. Je bent dus altijd goed omringd. Al doende leer je. Ik werk er nu vier jaar en ik leer nog altijd bij.

Sinds kort krijgen we trouwens ook feedback van de klanten. Dat is niet individueel, maar voor de vestiging als geheel. In Ieper is de klantentevredenheid 80%, daar ben ik toch wel trots op.”

Tot slot: wat is een Stroomlijner voor jou?

“Iemand die mensen helpt en hen een oplossing biedt.”

Wil je net als Pauline aan de slag bij één van de vier vestigingen van De Stroomlijn in Ieper, Gent, Mechelen of Hasselt?

Bekijk dan zeker onze nieuwste vacatures!


Bekijk alle nieuwsberichten