Stroomlijner Lieve is niet van plan om snel van job te switchen

Stroomlijner Lieve is niet van plan om snel van job te switchen

“Je bent hier niet zomaar een nummer”

Lieve werkt sinds 2012 als hr-medewerker voor De Stroomlijn. Ze is van opleiding maatschappelijk assistent en was voordien actief op een sociaal secretariaat. “Ik heb de overstap naar De Stroomlijn gemaakt omdat ik eens vanuit de kant van de klant wilde werken op een hr-afdeling. De joviale omgang maakte dat ik me hier direct thuis voelde.”

“Ik doe vooral payroll: berekening van de lonen, vakantiegelden, eindejaarspremies, ecocheques, verlof… Mensen kunnen met vragen ook bij mij terecht. Het fijnste is dat ik er mee voor zorg dat iedereen op tijd z’n loon krijgt en zo de collega’s elke maand blij maak.”

Aantrekkelijke werkgever

“De grootste uitdaging als bedrijf is het tevreden houden van het personeel zodat ze willen blijven. Iets waar De Stroomlijn heel goed in is. Er is enerzijds het aantrekkelijke salaris en de vele voordelen, zoals onder andere een goede hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques en fietsleasing.

Ook het thuiswerken zie ik als een groot pluspunt. Voltijdse medewerkers mogen drie dagen thuis werken en twee dagen op kantoor. Ook qua deeltijds werken is er veel mogelijk, er zijn dan ook heel veel deeltijdse werknemers. Dit alles zorgt voor een goede work-lifebalance.

En ook niet onbelangrijk: er is ook aandacht voor oudere werknemers. Als zij bijvoorbeeld meer tijd nodig hebben om een opleiding af te ronden dan krijgen ze die. 45-plussers zijn even welkom bij ons als jongere collega’s.

Iedereen gaat ook joviaal om met elkaar. Je bent hier niet zomaar een nummer. Dankzij de collega’s heb ik me hier vanaf dag één thuis gevoeld en ik voel me nog altijd goed. Er is ook veel aandacht voor dingen buiten het werk. Zoals carnaval vieren, een kerstfeestje… Zulke dingen maken het extraleuk om naar het werk te komen.”

Wil je ook Stroomlijner worden?

Bekijk hier alle vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten