Stroomlijner Kelly: "Ik verdien hier veel meer dan in de verkoop”

Stroomlijner Kelly:

Kelly Feems werkte 18 jaar als verkoopster en is nu bijna 3,5 jaar klantenadviseur bij De Stroomlijn. “Ik wou graag iets helemaal anders doen.” Niet enkel het mooie loon spreekt haar aan, ook de toffe collega’s maken dat ze zo positief is over haar job.

“Sommige collega’s zijn echte vrienden geworden. Er is hier een heel ongedwongen sfeer, niemand doet uit de hoogte. We spreken ook na het werk soms af. En op de werkvloer wordt geregeld iets leuks georganiseerd zoals een pyjamadag. Rond kerst en nieuw kopen we ook cadeautjes voor elkaar.”

Goede verloning

“Ik ben heel tevreden met mijn loon. Ik verdien veel meer dan in de verkoop. En dan zijn er nog de extraatjes. Indien we als groep een bepaalde doelstelling halen krijgen we één keer per jaar een bonus. Je krijgt daarbovenop nog een persoonlijke bonus én een loonsverhoging als je een bepaald niveau haalt in je gesprekken.”

Permanente bijscholing

“Er verandert regelmatig iets inhoudelijk en dan krijgen we daar opleiding over. Er zijn ook momenten om te oefenen en je kan altijd je vragen stellen aan de coach of floorwalker. Je wordt met andere woorden optimaal ondersteund zodat je je job goed kan uitoefenen.”

Aandacht voor je privésituatie

“Als je thuis een probleem hebt, zijn ze heel begripvol. Ze geven je dan de tijd die je nodig hebt. Ze zijn heel menselijk. Ook qua werkuren is er flexibiliteit. Zo kies je zelf of je één keer per week tot 20u wil werken of elke dag. Ik heb gekozen voor één keer. Ik werk ook drie dagen van thuis uit, dat komt mijn work-lifebalance ten goede. Ik woon namelijk in Roeselare, dus als ik thuis werk, win ik een uur per dag omdat ik niet heen en weer moet rijden.”

Tot slot: welke eigenschappen moet je zeker hebben als Stroomlijner?

“Je moet stipt zijn, afspraken nakomen en collegiaal zijn!”

Wil je ook Stroomlijner worden?

Bekijk hier alle vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten