Stroomlijner Joey: “Je krijgt hier de tijd om alles te leren”

Stroomlijner Joey: “Je krijgt hier de tijd om alles te leren”

Joey werkte eerst in de bouw en switchte naar een job als klantenadviseur bij De Stroomlijn in Ieper. “Ik had nooit gedacht dat ik in deze sector zou terechtkomen.”

“Je krijgt hier de tijd om alles te leren”

Sinds een goed jaar werkt Joey voor De Stroomlijn in Ieper. Hij kwam op de klantendienst van Fluvius, Farys en De Watergroep terecht via een vriend. “Ik werd direct goed ontvangen.”

De sfeer tussen de collega’s onderling is een belangrijke reden waarom Joey graag komt werken. “De collega’s en je coach helpen je ook waar nodig. Je wordt hier zeker niet aan je lot overgelaten. Je moet niet alles in één keer leren, maar krijgt de nodige tijd. Als je er klaar voor bent, leer je een volgende skill.”

Achtergrond in de bouw

Joey is trots op waar hij vandaag staat op professioneel vlak. “Ik heb tien jaar in de bouw gewerkt. Ik had zelf nooit gedacht dat ik in deze totaal andere sector zou terechtkomen. Ik heb ook een moeilijke schoolperiode achter de rug. Ik heb in veel scholen gezeten. Dus ik ben wel fier op waar ik geraakt ben tot nu toe.”

Kickboksen na het werk

Nog een pluspunt aan deze job vindt Joey de goede work-lifebalance. “Als ik vroeger na een dag werken in de bouw thuis kwam, was ik kapot. Hier heb ik nog de energie om te gaan lopen of te gaan kickboksen na het werk. Tijdens het werk zelf krijg je ook voldoende pauze. Elke twee uur heb je een korte break en kan je bijvoorbeeld even naar buiten gaan.”

Sociaal contact

De mogelijkheid tot thuiswerk is ook mooi meegenomen. “Ik werk twee dagen thuis, maar ik kom ook graag naar kantoor voor het contact met de collega’s. Zeker als je alleen woont, is het wel aangenaam om regelmatig mensen te zien tijdens de dag. Ik woon trouwens maar op vijf minuutjes rijden van mijn werk. Ik vind dat ideaal, zo heb ik de tijd om op mijn gemak wakker te worden.”

De financiële voordelen tot slot zijn ook niet onbelangrijk voor Joey.

“Je krijgt hier onder andere een hospitalisatieverzekering en doet aan pensioensparen. Het loon zelf is ook dik in orde, je wordt hier heel mooi betaald.”

Wil je ook Stroomlijner worden? Er zijn vestigingen in Ieper, Mechelen, Gent en Hasselt.

Bekijk hier alle vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten