Stroomlijner Jan Vos: “Ik vind het tof dat hier mensen van verschillende leeftijden samenwerken”

Stroomlijner Jan Vos: “Ik vind het tof dat hier mensen van verschillende leeftijden samenwerken”

Jan had al ervaring als commerciële klantenadviseur toen hij anderhalf jaar geleden startte bij De Stroomlijn. Het feit dat hier minder gefocust wordt op cijfers en meer op klanttevredenheid ligt hem beter.

“In mijn vorige job werd ik meer afgerekend op de cijfers. Hier zijn cijfers ook wel belangrijk natuurlijk, maar de focus ligt anders. Nu is het meer overbrengen van kennis en zorgen voor tevreden klanten. Dat maakt het minder stresserend.”

Ruimte voor opleiding

De permanente opleiding die je krijgt als Stroomlijner vindt Jan een groot pluspunt. “Je wordt heel goed begeleid als je hier start. Je krijgt eerst twee weken opleiding en als je dan effectief begint, heb je een paar weken de begeleiding van een assist. Je wordt zeker niet voor de leeuwen gegooid. Ook na deze startfase blijf je je bijscholen. De opleidingen die je krijgt zijn heel erg op maat. Je kunt jezelf dan ook pas goed voelen als je zelfzeker bent over je jobinhoud. Dat is hier zeker het geval.”

Waarom Jan graag bij De Stroomlijn werkt? Daar moet hij niet lang over nadenken. “Er is veel variatie. Bovendien help ik ook Franstalige klanten, wat ik als een leuke extra uitdaging zie. En ook niet onbelangrijk: mijn salaris is beduidend beter dan op mijn vorige werkplaats.”

Van jong tot oud

“Ikzelf ben 57 en vind het wel tof dat hier mensen van verschillende leeftijden samenwerken. Zo blijf je jong. De collega’s zijn hele fijne mensen. Er worden ook veel dingen georganiseerd. We krijgen regelmatig iets lekkers te eten of te drinken op de werkvloer zoals milkshakes, croque-monsieurs, pizza… Vandaag kwamen ze nog met kaas rond. Als de sfeer goed zit, kom je ook met plezier werken.”

Wat Jan ook erg apprecieert, is de menselijke aanpak in de organisatie. “De Stroomlijn is een eerlijke, degelijke en menselijke werkgever die zich aan zijn woord houdt. Alles is goed geregeld, wat je als werknemer een goed gevoel geeft. De managers gedragen zich ook niet superieur, wat ik wel waardeer. Je kan altijd terecht met je vragen bij je teamcoach.”

Tot slot: welke eigenschappen moet een goede Stroomlijner zeker hebben? “Je moet altijd jezelf blijven, sociaal zijn en durven communiceren. En ook rustig blijven natuurlijk.”

Wil je ook Stroomlijner worden?

Bekijk hier alle vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten