Stroomlijner in de kijker: Cindy

Stroomlijner in de kijker: Cindy

“De sfeer zit hier goed en er wordt heel wat afgelachen”

Cindy is sinds 5 jaar teamleader in de vestiging in Ieper. Daarvoor was ze 13 jaar klantenadviseur. Waarom ze haar job zo graag doet? Dat vertelt ze ons met veel plezier tijdens een persoonlijk gesprek.

Wat houdt je functie concreet in?

“Ik stuur een team aan op bepaalde parameters zoals kwaliteit, productiviteit, efficiëntie van de gesprekken, aanwezigheid en samenwerking. Mijn taak bestaat er ook uit om mijn collega’s te blijven motiveren in hun job en er op ieder moment ook voor hen te zijn, zowel werkgerelateerd als voor persoonlijke issues. Dat laatste vind ik persoonlijk heel belangrijk. Door hier aandacht voor te hebben ontstaat er een goede band met wederzijds respect.”

Waarom werk je graag als Stroomlijner?

“Er is een leuke sfeer en er worden geregeld toffe activiteiten georganiseerd. Ook wordt er veel belang gehecht aan ondersteuning, je kan steeds op iemand rekenen. En dan is er nog de mooie uurregeling en goede verloning, en niet te vergeten de grote werkzekerheid!”

Wat vind je de belangrijkste vereisten voor jouw job?

“Je moet flexibel zijn en goed met veranderingen overweg kunnen. En het is belangrijk dat je een goede teamplayer bent en graag mensen helpt. Tot slot moet je goede communicatievaardigheden bezitten en iets to the point kunnen overbrengen.”

Hoe probeer jij steeds beter te worden in je functie?

“Door tips te krijgen van collega’s die de functie al langer uitoefenen. Ik word ook gemotiveerd door mijn leidinggevende Nancy. En ik zoek zelf veel uit en blijf me verdiepen in de materie en de processen.”

Werk je graag in shiften?

“Ja, omdat we onze planning heel ruim op voorhand krijgen. We weten dus tijdig wanneer we ingepland zijn voor vloeraanspreekpunt-shiften, late shiften (tot 20u) en zaterdagwerk. Het is ook mogelijk om onderling te wisselen, dat is meestal geen probleem.”

Ben je parttime of fulltime in dienst? 

“Ik werk fulltime. Iets wat niet altijd evident is als alleenstaande mama om te combineren met de huishoudelijke taken, maar dankzij de hulp van mijn ouders kan ik dit nog steeds blijven doen. De mogelijkheid om twee dagen per week van thuis uit te werken helpt me ook om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé.”

Ben je tevreden met je loon en voordelen?

“Zeer tevreden. Je krijgt hier een goede en correcte verloning en je loon wordt steeds op tijd gestort. Als er een feestdag is wordt er door hr steeds gemeld wanneer het loon gestort zal worden. Naast je loon krijg je ook maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag, een groepsverzekering en een goede hospitalisatieverzekering.”

Hoe is de band met de andere Stroomlijners?

“De sfeer zit hier goed en er wordt heel wat afgelachen. Het is ook altijd leuk om nieuwe mensen te mogen verwelkomen en te leren kennen. En onder de coaches wordt er veel gecommuniceerd zodat we allemaal op dezelfde golflengte zitten.”

Hoe zou jij werken bij De Stroomlijn in één woord omschrijven?

“Uitdagend!”


Bekijk alle nieuwsberichten