Stroomlijner Heidi Goes: “Ze zijn heel flexibel bij De Stroomlijn”

Stroomlijner Heidi Goes: “Ze zijn heel flexibel bij De Stroomlijn”

Heidi werkt nu ruim een jaar voor De Stroomlijn, de klantendienst van Fluvius, FARYS en De Watergroep. Voordien was ze zelfstandig kapster. Het sociaal contact met de collega’s en de goede work-lifebalance maken dat ze hier heel gelukkig is.

“Ik had mijn kapperszaak vijf jaar, maar door corona was het financieel niet meer haalbaar. Toen ik gestopt was met mijn zaak heb ik even voor de covid-contacttracing gewerkt. Ik vond het telefonisch contact wel tof. Vandaar dat de job bij De Stroomlijn me wel aansprak.”

Een goede Stroomlijner is volgens Heidi geduldig, heeft een luisterend oor en is assertief. “Ik heb die eigenschappen van nature, dus dat kost geen moeite voor mij.”

Het mooiste compliment dat ze tot nu toe kreeg? “Dat ik een duidelijke en vriendelijke uitleg had gegeven. En dat ik mijn tijd genomen had.”

Waar krijgt ze energie van? “De collega’s geven mij energie. Je kan een keer een grapje maken of wat zeveren. Ik heb hier trouwens een hele goede vriendin leren kennen. Wij spreken ook in het weekend af en onze kindjes zijn even oud.”

Flexibel werkregime

De goede work-lifebalance speelt absoluut een rol in Heidi’s welbevinden op het werk. “ik ben een alleenstaande mama dus is het handig dat ik niet in hele vroege of hele late shiften werk. Er is maar één dag per week dat ik hulp nodig heb als ik tot 20u moet werken. Dan moet er iemand mijn zoontje van school gaan halen. Ze zijn hier ook heel flexibel. Zo werkte ik eerst om de twee weken op zaterdag, dat was mijn eigen keuze. Maar ik merkte dat mijn zoontje mij meer nodig had en ik heb dat hier dan voorgelegd. Het was direct oké dat ik switchte naar het gewone systeem van één keer om de zes weken een zaterdag werken.”

De doorgroeikansen vindt Heidi ook een grote plus. “Je leert verschillende vaardigheden, maar je kan ook doorgroeien naar teamcoach, trainer of floorwalker. Je krijgt enorm veel kansen.

Geen nummer

“De Stroomlijn is een werkgever die er is voor zijn werknemers. Ik ben hier toegekomen in een hele moeilijke periode en ik ben toen goed opgevangen. Ze rekenen je er zeker niet op af als je eens een slechte dag hebt. Je bent hier allesbehalve een nummer. Ze weten wie je bent, wat niet in alle bedrijven het geval is.”

Wil je ook Stroomlijner worden? Bekijk hier alle vacatures in de vestigingen van Ieper, Gent, Mechelen en Hasselt.


Bekijk alle nieuwsberichten