Stroomlijner Hanne is na twee jaar nog steeds happy bij De Stroomlijn

Stroomlijner Hanne is na twee jaar nog steeds happy bij De Stroomlijn

“Op iedere site is er een ‘gezellige bende’ die leuke activiteiten organiseert”

“Ik heb orthopedagogie gestudeerd en kom eigenlijk uit de zorgsector. Omwille van voornamelijk schildklierproblemen werd het moeilijk voor mij om nog in de zorg te werken. Ik wou wel heel graag mensen blijven helpen. Ik was eerst bij een andere klantendienst aan de slag waar weinig uitdaging was. Iets wat ik wel terugvind bij De Stroomlijn. Het is een heel gevarieerde klantendienst met erg diverse vragen van klanten. Dat spreekt me erg aan.”

Opleiding en begeleiding

De begeleiding die je krijgt als je start en ook later ervaart Hanne als positief. “Al tijdens je sollicitatie mag je meeluisteren met een agent die aan het bellen is zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige job. En als je start krijg je eerst een opleiding en zit er iemand naast je bij je eerste calls. Ik geef zelf ondertussen ook opleiding trouwens. Je begint met de eerste skill en na 9 à 12 maanden ben je fully skilled. Daarna zijn er regelmatig opfrissingen, zeker over zaken die niet vaak voorkomen. Je kan zelf ook aangeven bij je teamcoach als je een opfrissing nodig hebt. Maandelijks zitten we ook samen met een klein team om de veranderingen van die maand te bespreken en uit te leggen zodat je up-to-date blijft.”

De collega’s

Naast de goede begeleiding hecht Hanne ook veel belang aan de band met haar collega’s. “Dat is één van de redenen waarom ik hier graag werk. We’re in it together, je maakt hetzelfde mee en kan ventileren tijdens de pauzes. Op iedere site is er ook een ‘gezellige bende’ die leuke activiteiten organiseert, zoals een gezinswandeling. We koppelen daar ieder jaar ook een goed doel aan, bijvoorbeeld met Valentijn.”

Tot slot is het feit dat ze een vast contract heeft ook een reden om voor De Stroomlijn te kiezen. “De loonzekerheid en de voordelen aan een vast contract zijn zeker belangrijk voor mij.”

Wil jij ook deel uitmaken van deze gezellige bende? 

Bekijk dan hier alle vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten