Stroomlijner Cindy: “We are family!”

Stroomlijner Cindy: “We are family!”

“We zijn hier één grote familie”

Cindy is al een goede 2,5 jaar klantenadviseur bij De Stroomlijn. Ze kreeg de tip via een vriendin die ook bij deze klantendienst van Fluvius, Farys en De Watergroep werkt. Vooral de collega’s én de diversiteit van de job maken dat ze elke dag met plezier komt werken.

“De sfeer op de werkvloer is echt top, we zijn hier één grote familie. Iedereen hangt aan elkaar. We doen ook naast de job zaken samen: teamuitstappen, personeelsfeest, ...”

Veel variatie én ondersteuning

Cindy vindt het tof dat geen enkele dag hetzelfde is. Ook dat je als klantenadviseur bijleert over verschillende onderwerpen zoals aansluitingen, storingen, facturen, meterstanden, premies, … spreekt haar sterk aan.

“Je leert via opleidingen permanent bij hoe je de klanten het beste helpt met hun vragen. Je wordt ook goed opgevolgd. Ook als er iets inhoudelijk verandert, krijg je daar een training over. Je wordt er hier niet gewoon ingesmeten. Bovendien is er ruimte om te groeien. Zo kan je bijvoorbeeld als klantenadviseur later trainer worden of floorwalker om de collega’s op de werkvloer te ondersteunen. Zo draag je je eigen opgedane kennis en ervaring over.”

Complimentjes van klanten

Werken doe je natuurlijk ook om er voldoening uit te halen. Dat is voor Cindy een van de redenen dat ze haar werk bij De Stroomlijn graag doet. Feedback van klanten is altijd welkom en dat gebeurt heel regelmatig. “Als de klanten tevreden zijn, ben ik ook tevreden. Ik krijg geregeld een complimentje na een gesprek en dat geeft me een boost.”

Work-lifebalance? Check!

De Stroomlijners vinden een goed evenwicht tussen werk en privéleven belangrijk én een groot pluspunt van werken bij De Stroomlijn. “Je hebt iedere week andere uren en je kan echt je privéleven hierop afstemmen. Je weet je werkschema een maand op voorhand. Heel af en toe werk je op een zaterdag, maar dan ben je eens een dag in de week thuis, wat ook leuk is.”

Topwerkgever

Wat is na 2,5 jaar als Stroomlijner de conclusie van Cindy? “Ik vind De Stroomlijn een topwerkgever. Je moet je nergens zorgen over maken en je weet altijd waar je staat. Ook met persoonlijke issues kan je trouwens bij je leidinggevende terecht.”

Wil je ook Stroomlijner worden? Er zijn vestigingen in Ieper, Gent, Mechelen en Hasselt.

Bekijk hier alle vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten