Stroomlijner Charlotte aan het woord

Stroomlijner Charlotte aan het woord

“Je wordt hier echt met respect behandeld”

Charlotte werkt bijna 3 jaar voor De Stroomlijn voelt zich hier goed in haar vel. Het contact met de collega’s heeft daar veel mee te maken.

“Ik kom door die goede band met de andere Stroomlijners graag werken. De sfeer zit hier supergoed, we kunnen geregeld eens babbelen en lachen tussendoor. Dat sociaal contact heb ik echt nodig.”

De vorige werkervaring van Charlotte was allesbehalve positief. “Ik ben er mijn zelfvertrouwen volledig verloren. Ik deed toen verkoop in de winkel van een telecombedrijf. Het verschil tussen mijn baas toen en nu is dag en nacht verschil. Je wordt hier echt met respect behandeld. Als er iets is, staan ze voor je klaar. Je weet dat je altijd bij iemand kan aankloppen. Je hebt het gevoel dat je gehoord wordt.”

Charlotte vindt ook de opleidingen on the job een groot pluspunt. En de mogelijkheid om door te groeien. “Als je begint te werken moet je vijf opleidingen volgen om vijf verschillende skills onder de knie te krijgen. Je kan ook doorgroeien naar de functie van floor walker of trainer. Ik ben nu aan het solliciteren om trainer te worden. Ze motiveren je daar ook in. Ook leuk: na een opleiding was er eens een workshop cocktails maken: onze coach had dat georganiseerd.”

Wat Charlotte tot slot nog apprecieert, is de grote flexibiliteit. “Er is een periode geweest dat ik problemen had met mijn schildklier en enorm veel slaap nodig had. In die periode heb ik dan de iets latere shift gedaan. Je kan ook makkelijk wisselen als je bijvoorbeeld naar de dokter moet.”

Word jij haar nieuwe collega?
Check hier alle recente vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten