Personeelsfeest De Stroomlijn was een groot succes!

Personeelsfeest De Stroomlijn was een groot succes!

Op zaterdag 19 maart kwamen de collega’s uit alle 4 vestigingen van De Stroomlijn samen in De Fabriek in Buggenhout. Het werd een zalig feestje met als verrassingsact collega Kris uit Gent die zijn zangkunsten bovenhaalde.

Het feest begon met een receptie, de ideale gelegenheid om bij te praten met collega’s of kennis te maken met Stroomlijners uit andere vestigingen. Algemeen directeur Luc beet de spits af met een welkomstwoord. Ook bedankte hij alle medewerkers die al 10 jaar in dienst zijn. Zij kregen als teken van waardering een lekkere delicatessenmand.

En dan was het tijd voor le moment suprême: de lancering van onze gloednieuwe website én het eerste exemplaar van het magazine Stroomlijners. 19 collega-Stroomlijners spelen de hoofdrol in deze communicatiecampagne. Het doel? Nog meer verbondenheid creëren tussen alle Stroomlijners én natuurlijk ook geïnteresseerden warm maken om ons team te vervolledigen.

Daarna kon iedereen zich te goed doen aan de foodtrucks en zong collega Kris uit Gent een cover van Clouseau. Heel knap!

Wil je ook graag deel uitmaken van deze toffe bende Stroomlijners?
Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina!


Bekijk alle nieuwsberichten