Maak kennis met Kiara Smeers (21), de jongste nieuwe Stroomlijner

Maak kennis met Kiara Smeers (21), de jongste nieuwe Stroomlijner

“Ik hou van de variatie en de sfeer op de vloer”

Kiara Smeers is sinds 7 juni 2022 aan de slag bij De Stroomlijn in Hasselt als operator. Ze is met haar 21 lentes de jongste Stroomlijner op dit moment. Kiara vertelt waarom ze elke dag met plezier komt werken.

Waarom heb je voor De Stroomlijn gekozen?

“Omdat ik een job zocht waarbij ik niets moet verkopen en omdat ik graag mensen verderhelp. Het geeft me een goed gevoel dat ik een verschil kan maken voor de persoon aan de andere kant van de lijn.”

Hoe word je als nieuwe Stroomlijner begeleid?

“De begeleiding is super. Er is constant iemand in de buurt waar ik vragen aan kan stellen. Ik word dan telkens heel goed geholpen. Ik voel me goed ondersteund en moet geen schrik hebben dat ik een klant niet zal kunnen verderhelpen.”

Hoe vallen de collega's mee?

“Ik heb echt toffe collega’s met wie ik regelmatig een leuk babbeltje sla. De sfeer op de werkvloer is heel open en familiaal. Ik kom hierdoor elke dag met plezier werken, het is fijn om goed omringd te zijn.”

Waarom zou je anderen aanraden om te solliciteren?

“Omdat je een goede opleiding krijgt en daarna ook goed ondersteund wordt op de werkvloer. Je wordt absoluut niet aan je lot overgelaten, waardoor je je veel zelfzekerder voelt in je job.”

Wat vind je tof aan je job?

“De variatie, de sfeer op de vloer en de collega’s! Je moet zeker niet twijfelen om bij ons te solliciteren, je gaat er geen spijt van hebben (lacht).”

Wil je net als Kiara aan de slag bij één van de vier vestigingen van De Stroomlijn? Neem dan een kijkje tussen onze nieuwste vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten