KIO-influencer Charlene Andries (Mechelen) over het KIO-project

KIO-influencer Charlene Andries (Mechelen) over het KIO-project

“Het was een toffe testgroep en ik heb enorm veel bijgeleerd”

Bij De Stroomlijn vinden we het erg belangrijk dat medewerkers nauw betrokken worden bij nieuwe werkwijzes. Jullie moeten er namelijk elke dag mee werken en dus moeten ze Stroomlijner-proof zijn. Stroomlijner en KIO-influencer Charlene Andries testte samen met een testgroep de nieuwe werkwijze KIO uit. Waarom heeft ze zich hiervoor kandidaat gesteld?

Charlene werkt nog maar sinds 7 februari 2022 voor De Stroomlijn als klantenadviseur en toch zag ze het meteen zitten om zich te engageren voor dit project.

“Ik help graag en leer graag bij, dus leek het me een leuke kans om hieraan mee te werken. Het was een toffe testgroep en ik heb hier enorm veel uit bijgeleerd.”

Wat hield het testen in?

“We kregen uitleg over de nieuwe werkwijze KIO. Dankzij KIO heb je een beter zicht op wie er ingebeld heeft voor Fluvius en welke informatie die persoon gekregen heeft. We moesten kijken waar er nog verbetering nodig was zodat alle collega’s er gemakkelijk en efficiënt mee kunnen werken. Ik heb vooral een aantal zaken mee aangeraden om bepaalde dingen eenduidiger te maken. Ze waren namelijk niet altijd even duidelijk of logisch verwoord.”

Wat vind je, los van het KIO-project, uitdagend aan je job?


 “Geen enkele call is dezelfde. De calls zijn zo uiteenlopend en dat maakt het een geweldige job. Het meeste uitdagende is vooral op de juiste manier de klanten kunnen helpen. Het geeft veel voldoening als je een klant hebt kunnen helpen en hij of zij gerustgesteld de lijn kan verbreken, wetende dat er een oplossing komt.”

Hoe is de band met je collega's?

“Heel goed. Er is een supertoffe sfeer onder de collega’s en iedereen helpt elkaar. Ik kom dan ook elke dag met veel plezier werken.”
 

Waarom zou je anderen aanraden om te solliciteren bij De Stroomlijn?

“Omdat het een afwisselende en heel aangename job is met leuke collega’s. Je krijgt ook een hele goede training waardoor je met een gerust gevoel aan de slag kan op de vloer. De vele opleidingen en coachings maken ook dat je je altijd op je gemak voelt om vragen te stellen.”
 

Wil je het team van Charlene in Mechelen (of één van de andere vestigingen van De Stroomlijn in Gent, Hasselt of Ieper) vervolledigen? Bekijk dan de meest recente vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten