Je krijgt alle kansen om door te groeien

Je krijgt alle kansen om door te groeien

Bij De Stroomlijn, de klantendienst van Fluvius, FARYS en De Watergroep, krijg je alle kansen om door te groeien. Tot floorwalker bijvoorbeeld. Je helpt dan je collega’s aan hun desk. Hoe ervaren onze floorwalkers hun helpende rol? We laten hen zelf aan het woord:

“Ik streef ernaar om ervoor te zorgen dat mijn collega’s altijd een gepaste oplossing krijgen bij vragen. Collega’s blij, ik blij. De collega’s maken dat ik gelukkig ben op het werk.” (Sofie Paredis, floorwalker in Hasselt)

“Wat ik zo leuk vind aan mijn rol als floorwalker is het verderhelpen van mijn collega’s, het sociaal contact, van alles op de hoogte zijn, de afwisseling én je bent veel in beweging.” (Alexandra Gunst, floorwalker in Ieper)

“Er wordt vaak gezegd dat ik een zeer duidelijke uitleg geef en dat wordt enorm hard geapprecieerd. Het doet altijd deugd zulke dingen te horen.” (Linda Van Tongelen, floorwalker in Mechelen)

“De job van floorwalker is voor mij een perfecte aanvulling op mijn andere taak: operator. Het is tof om kennis door te geven, collega's te mogen helpen. Het doet mij een plezier als we met hen de dingen samen opgelost krijgen maar ook als ik tips kan geven die hun manier van werken makkelijker kan maken.” Rebecca Verhecken (floorwalker in Gent)


Bekijk alle nieuwsberichten