Een goede work-lifebalance: wie droomt er niet van?

Een goede work-lifebalance: wie droomt er niet van?

“Ik werk nu 4 dagen per week en voel mij veel rustiger”

Deborah werkt al meer dan 7 jaar bij De Stroomlijn, de klantendienst van FARYS, Fluvius en De Watergroep. “De collega’s, de sfeer en goede ondersteuning maken dat ik hier al zolang werk.”

“Ik heb veel aan de opleidingen die je kan volgen. Ze zijn ook heel divers: van een inhoudelijke opleiding rond het defect van een riolering tot omgaan met lastige klanten, ergonomie of taal.”

Wat die lastige klanten betreft, is Deborah positief: “Hoe langer je de job doet, hoe beter je hiermee om kunt gaan. Ik neem dat alleszins niet meer persoonlijk op. Dat moet je echt afleren.”

Ook de work-lifebalance zit goed. “Ik ben van 38u naar 32u gegaan en werk nu 4 dagen in de week. Ik moet zeggen dat ik mij veel rustiger voel. Nu kan ik eens naar een concert gaan tijdens de week of gewoon een dag thuis niksen. Ik probeer ook regelmatig te gaan eten in de lunchzaak van een ex-collega. Die extra vrije dag is ook handig om praktische dingen te regelen, zoals eens naar de garage gaan”

En tot slot is Deborah erg te spreken over haar collega’s. “Ik vind collega’s heel belangrijk. Ik vind vertrouwen hierbij cruciaal. Het feit dat je op hem of haar kan rekenen als je het eens wat moeilijker hebt.”

Vind jij vertrouwen ook belangrijk in een collega? Solliciteer dan nu voor een job in één van onze vier vestigingen!

Bekijk onze vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten