De collega-Stroomlijners zijn superbelangrijk voor Kris

De collega-Stroomlijners zijn superbelangrijk voor Kris

“Mijn collega’s maken m’n dag door te zijn wie ze zijn”

Kris werkt ondertussen een goeie twee jaar als klantenadviseur voor De Stroomlijn. De diversiteit in z’n job, de goede begeleiding en de collega’s zorgen ervoor dat hij elke dag met plezier gaat werken.

Kris had er al een heel parcours opzitten voor hij begon bij De Stroomlijn. “Ik ben door omstandigheden gestopt met school na het vierde middelbaar. Daarna heb ik heel lang in de horeca gewerkt. Tot mensen me ermee confronteerden dat ik er niet meer gezond uitzag. En ze hadden gelijk, mijn levensstijl was niet gezond. Dan ben ik bij het callcenter IPG begonnen. Ik heb daar tien jaar gewerkt. Het grote verschil tussen IPG en De Stroomlijn zit hem in de diversiteit: ik kan hier veel meer doen, het is een niveautje hoger.”

Wat hem naast de afwisseling nog aanspreekt in De Stroomlijn is de goede begeleiding. “Mijn collega’s hebben me alles rustig en duidelijk uitgelegd. Ik had dat wel nodig.” Ook de regelmatige uren vindt hij een groot pluspunt. “Ik werk ten vroegste van acht uur tot half vijf en ten laatste van half tien tot zes. Net geen 9 to 5 dus. Ook een voordeel is dat ik niet meer in het weekend moet werken. Zo heb ik meer tijd voor mijn hobby’s. Ik loop en wandel veel, en ga graag naar concerten.”

Tot slot zijn ook de collega’s heel belangrijk voor Kris. “Ze maken mijn dag door te zijn wie ze zijn. Ik zou niet kunnen werken op een werkvloer waar geen open sfeer hangt en dat is hier wel het geval. Wij kunnen heel veel ventileren bij elkaar, maar we lachen ook samen. We hebben een divers team qua afkomst en hobby’s. Dat verruimt je blik. Ik ervaar hier heel weinig negativiteit.”

Geprikkeld om ook aan de slag te gaan bij één van de vier vestigingen van De Stroomlijn? Bekijk onze vacatures


Bekijk alle nieuwsberichten