Bekijk alle openstaande vacatures

Operationeel Manager

De Stroomlijn is het aanspreekpunt voor mensen die vragen hebben over de service van FARYS, De Watergroep en Fluvius. Meer bepaald over hun gas-, water- of elektriciteitsaansluiting en de dienstverlening die daarbij hoort. Daarnaast is De Stroomlijn ook verantwoordelijk voor de “Fluvius ICT Servicedesk”.

Wat ga je precies doen als operationeel manager?

Je bent verantwoordelijk voor het dagdagelijks operationeel beheer van de site in Gent en voor het behalen en bestendigen van de kwalitatieve en kwantitatieve service levels, opgelegd door de klant/opdrachtgever.

Hierbij stuur je 4 teamleiders aan die op hun beurt een 45 tal klantenadviseurs aansturen. Je zorgt ervoor dat medewerkers en middelen optimaal ingezet worden zodat de processen gestroomlijnd verlopen en de resultaten behaald worden. Je informeert jouw team over de prestaties en de resultaten en je motiveert hen om de productiviteit en kwaliteit voortdurend te verbeteren. Aanwezigheid en beschikbaarheid op de vloer zijn dan ook evident.

Je ondersteunt de teamleiders in hun ontwikkeling en volgt hun projecten op.

Voor Farys, de klant/opdrachtgever, ben je het aanspreekpunt om aanpassingen of wijzigingen in de processen/systemen te bespreken en op te volgen. Hierbij hou je rekening met de eigen organisatie, mogelijkheden en eventueel nieuwe business opportuniteiten.

Je werkt nauw samen en overlegt met je collega's OM's van de andere sites en met de ondersteunende diensten zoals ICT, HR, Kennisbeheer en andere. Samen met hen maak je deel uit van het management team, dat rapporteert aan de algemeen directeur.

Wat hebben we allemaal te bieden bij De Stroomlijn?

- Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een jong bedrijf.

- Als lid van het MT zet je mee de lijnen uit.

- Korte beslissings- en rapporteringslijnen.

- Een gevarieerd takenpakket met ruime verantwoordelijkheden.

- Een marktconform salarispakket met bijkomende extralegale voordelen.

- Een open aangename werksfeer waar de klant, het resultaat en de medewerker centraal staat.

  Heb je deze talenten in huis? Dan willen we graag kennismaken

- Los van je opleiding, die we zien op bachelorniveau, heb je een gedegen leidinggevende ervaring in een servicegerichte       omgeving en beschik je over sterke peopleskills.

- Je hebt een analytische geest die met complexe administratieve processen en projecten om kan.

- Je bent klantgericht, flexibel en sterk communicatief.

- Vanzelfsprekend ben je PC vaardig. Heb je ervaring met een CRM/ERP systeem, dan is dit een plus.

Zin om kennis te maken? Wij ook! 

Patrick Put, HR-manager, is heel benieuwd naar je uitgebreide CV: patrick.put@destroomlijn.be Je krijgt snel bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Stuur je CV en motivatiebrief